tiistai 20. syyskuuta 2011

Porkkana- ja punajuuriletut


Pinaattilettuja tulee usein syötyä (tosin ihan eineshyllyltä) mutta halusin kokeilla uppoaako lapsiin muutkin letut, no, toiseen upposi, toiseen ei niinkään.. ;D Mutta hyviä kyllä olivat omasta mielestäni!


  


(kuvat otettu kännykkäkameralla kun oikeasta kamerasta oli akku loppu, vähän huonompilaatuisia..)


Taikina:


5 dl maitoa

3 munaa

2½ dl täysjyvvehnäjauhoja

ripaus suolaa

oreganoa, valkopippuria

3 porkkanaa tai punajuurta


voita paistamiseen


Kuori, huuhdo ja raasta porkkanat ja punajuuret (tein itse kaksi taikinaa, porkkanoista 5 dl ja punajuurista 2½ dl taikinat) hienoksi raasteeksi.


Sekoita kaikki taikinan ainekset, anna turvota ainakin puoli tuntia.


Paista lettupannulla kypsiksi.


Nauti puolukkahillon kanssa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti