torstai 23. tammikuuta 2014

SLY25 Tammikuu: Makeaton kuukausi

Niin taas vierähti 3 kk ja viimeinen sly-paketti saapui.
Teemana tammikuussa oli "makeaton kuukausi", eli tässä kuussa ei suklaan lisäksi (joka siis oli pannassa koko kierroksella) ei paketteihin laitettu mitään makeaa :)

Tälläisen paketin minä sain:

*Ruisjauhoa
*Puuroriisiä

*Vihreää pestoa
*Tomaattipyrettä

*Kuivahiivaa
*Luomu Ruisnappeja
*Nättejä servettejä (kevät tulee!)
*Reseptit Ruisnappeihin eri täytteillä (Parmankinkku, Lohi, Kinkku ja Poro), Lihapiirakoihin (hieman erilainen resepti mitä olen jo testannut useampaankin otteeseen, seuraavaksi tehdään tämän mukaan), Pestomuffinsseihin ja Jauhelihakierteisiin -kaikki ovat todella herkullisen kuuloisia, varmasti tulen testaamaan!

Sekä mukana tuli tietenkin paljastus, minulle on tämän kierroksen ajan näitä ihania paketteja lähetellyt KattiPaakari! Suuret kiitokset sinulle, olen kyllä tosiaan tykännyt paketeista ja paljon oon saanut kokeilla uutta (sinapin valmistus, purkkikeksit, marmeladit..) ja päässyt herkuttelemaan -ja näitten uusien reseptien kanssa vielä lisää! Pestomuffinit taitavat päästä ensimmäisenä kokeiluun :)

Seuraava kierros jää nyt väliin, tuntuu että tässä keväällä on niin paljon kaikkea muutakin että pakko jättää kaikki "ylimääräinen" väliin, vaikka enemmänhän tästä sly-touhusta on iloa kuin vaivaa mutta kuitenkin. Ehkäpä taas seuraavalla kerralla! :)

4 kommenttia:

 1. Hienon paketin oletkin saanut ja hyviä ohjeita mukana myös =)

  VastaaPoista
 2. Ihana paketti ja ihanaa, että olet saanut kokeilla uusia juttuja :)

  - SLY25 emo

  VastaaPoista
 3. Uusia "kokemuksia" tuli siis tälläkin kierroksella. Minäkin pidin välillä hieman taukoa ja sitten oli niiiin ihanaa palata taas rinkiin takaisin! Nähdään ja kuullaan taas...

  VastaaPoista
 4. Pestomuffinssit ja jauhelihakierre kuulostavat siltä että meidänkin keittiössä niitä saattaisi tehdä. Runsas paketti ja paljon mahdollisuukia toteuttaa makeattoman kuun reseptejä.

  VastaaPoista