lauantai 19. helmikuuta 2011

Pirullinen paholaisen kakku


Oikein helppo mutta maistuva kakkuohje, sopii hyvin tämän hetkiseen tilanteeseen kun ei välttämättä ole aikaa ja käsiä leipoa mitään kovin monimutkaista ja aikaavievää; perheemme kasvoi yhdellä pienellä pojalla 11.2.11 :)


Isoveljien kanssa leivottiin kakkua vauvankatsojille.


Ja sen takia vielä pirullinen kakku kun lisättiin extra-syntiä suklaalevyn muodossa perusohjeeseen ;)



5 dl jauhoja

4 dl sokeria

1 tl soodaa

½ tl suolaa

1 tl vaniljasokeria

3/4 dl kaakaojauhetta

2 munaa

2 dl kermaa

150 g voita sulana

120 g tummaa suklaata


Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Lisää kerma, munat ja voisula, sekoita tasaiseksi. Lisää vielä rouhittu suklaa ja sekoita.


Paista hyvin voidellussa vuoassa 175 asteessa noin tunti.


Kakku paranee vanhetessaan joten voi hyvin tehdä valmiiksi ennen tarjoiluja, tosin maistuu kyllä oikein hyvälle tuoreenakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti