maanantai 18. tammikuuta 2016

Tammikuun sly-paketti

Sain tammikuun slypaketin koodin jo viime viikon keskiviikkona vaan syystä tai toisesta posti piti hullua jännityksessä ja paketin saikin noutaa vasta tänään ;) ehkä ne olisi halunneet pitää paketin itse, eikä ihme, kun taas oli iso laatikko täynnä kaikkea kivaa!

~iso nippu reseptejä: Baileys-maitokahvi (namm!), Loppiaiskranssi, Mokkapirtelö + kahvisiirappi (mä syön jäätelöä vaikka näillä -30 pakkasilla että ihan varmasti tulee kokeiltua!), Vaahtokarkkikaakao (lapset ei malta oottaa millon tehdään ;) ), Filotaikina-suklaanyytit, Vuohenjuustomoussetartaletit (en ole koskaan filotaikinaa kokeillut eli oli tosiaan jotain uutta!) sekä Banaani-omenaletut ja marjasalaatti (tuolla onkin mustia banaaneja niin voisi kokeilla näitä!)
~Lettupannu
~Tummaa suklaata
~Inkivääriä
~Pieniä vaahtokarkkeja
~Päärynöitä
~Hasselpähkinäjauhetta
~Kaakaojauhetta
~Luomu intiaanisokeria
~tölkki jääkahvia (nam!)
~Sokerinauha (meillä on ensi kuussa 5v-synttärit, voinkin laittaa tätä kakkua koristamaan!)

Ja lisäksi vielä kirje paljastuksineen, näitä mahtavia paketteja minulle on lähetellyt Wiiwuska! Suuret kiitokset paketeista, ovat olleet kyllä niin hyvin suunniteltuja!
Paljastui samalla myös että Wiiwuska vierailee aika ajoin tässä ihan naapurissa, jollain kerralla kyllä treffataan ja juodaan kahvit! :)

3 kommenttia:

  1. Ihania teemapaketteja olet saanut kierroksella!
    n-h

    VastaaPoista
  2. Heh hyvä että paketti löysi viimein perille =) Jouduin eilen jo toistamiseen hätyyttelemään postin porukkaa kun kiikuttivat minun kirjapaketin ihan väärään paikkaan noudettavaksi vaikka osoite oikein...
    Vinkkailen ensi kerralla kun olen pitempää siellä suunnalla.. =) tulevana pe pyörähdän pikaiseen jäähallilla katsomassa "ilmiötä" ja yöllä kotiin =)

    VastaaPoista
  3. Ihanan paketin olet saanut ihanalta parilta ja olet ollut ihana pari:) iso kiitos huikeasta Sly kierroksesta! Anne(npuuhat)

    VastaaPoista