lauantai 14. helmikuuta 2009

Minttusuklaasydämet


Ystävänpäivän kahvipöytään suklaasydämiä!



 


Suklaapiparitaikina:


125g voita


1 1/4 dl sokeria


1 dl siirappia


1 muna


2 tl vaniljasokeria


3 rkl kaakaojauhetta


1 maustemitta inkivääriä


2 maustemittaa kanelia


5 dl jauhoja


1 ½ tl ruokasoodaa


 


Minttusuklaatäyte


1 dl kermaa


1 levy Pandan minttutäytesuklaata


 


Kuorrutukseen


1 levy Fazerin sinistä




Sulata voi kattilassa, lisää sokerit, siirappi ja mausteet ja anna kiehahtaa. Jäähdytä.


Lisää munat ja kuivat aineet, sekoita hyvin. Anna jähmettyä jääkaapissa vähintään muutama tunti, tai yön yli.


Kauli taikina, jätä melko paksuksi, ja ota sydänmuotilla pikkuleipiä. Paista 200 asteessa noin 6-10 minuuttia.


Valmista täyte. Kuumenna kerma, sulata siihen suklaa. Anna jäähtyä kylmäksi jääkaapissa. Vatkaa kovaksi vaahdoksi.


Kuorruta puolet pipareista sulalla Fazerin sinisellä ja anna jähmettyä.


Levitä sitten kuorruttamattomille pipareille täytettä, laita kuorrutettu päälle.


 


MAISTUVAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti