keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Caramelmuffinssit





200 g voita


2½ dl sokeria


3 munaa


½ dl maitoa


3 3/4 dl jauhoja


3 rkl kaakaojauhetta


1 tl leivinjauhetta


1 tl vaniljasokeria


2½ Fazerina Caramel-suklaapatukkaa




Kuorrutus:


100 g voita


n. 200 g tomusokeria


1 rkl maitoa


5 rkl kaakaojauhetta


sokerikoristeita/nomparelleja/strösseleitä




Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Yhdistä kuivat aineet, lisää voivaahtoon maito ja kuivat siivilöiden. Sekoita tasaiseksi.


Täytä muffinsivuoat taikinalla noin puolilleen, lisää jokaiseen vuokaan yksi pala Fazerinasta ja täytä vuoka taikinalla (noin 4/5, jätä kohoamisvaraa).


Paista 15-20 min 200 asteessa.


Kuorruta jäähtyneet muffinsit sokericremellä:


Vatkaa voi vaaleaksi. Lisää ensin puolet tomusokerista ja vatkaa voimakkaasti. Lisää loput aineet ja vatkaa kunnolla. Pursota muffinsien päälle ja ripottele sokerikoristeita päälle.




JA hei, mikäli joku tietää miten tässä uudessa kirjoitusikkunassa saa säädettyä rivinväliä niin kertokaa, ärsyttävän iso väli tulee enkä tajua miten sen saisi entisenlaiseksi...Nolostunut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti