torstai 26. elokuuta 2010

Kakut anopin 50v-juhliin




8 & 7 munan sokerikakkupohjat, alemmassa mausteena kaakaojauhetta.


Täytteet toiveesta samat kuin tässä & tässä kakussa, paitsi kondensoidun maidon keitin tällä kertaa mikrossa, onnistui oikein hyvin! Kaadoin siis kaksi purkillista isoon kulhoon, mikrossa täydellä teholla n. 5 min kokoajan vahtien ja välillä sekoitellen, meinaa välillä vähän kuohua yli joten kannattaa tosiaan vahdata kokoajan vieressä.


Pursotukset molemmissa Flora Kuohua + vaniljakreemijauhetta. Toimi tuo Kuohu ihan hyvin, nykyään Vispi on jotenkin ollut huonoa, liekö muuttaneet sen resptiä..


Ylemmässä kakussa koristeena sokerimassakukkia, harmitti kun en ehtinyt tehdä enempää kun aika oli rajallinen, ja en myöskään ehtinyt sen tarkemmin miettiä kukkien asetteluakaan joten laittelin ne vaan vähän mihin sattuu.. :/

Pursotuksetkin hieman menivät niin ja näin, pakko oli vielä kakun juureen laitella muutamia suklaakarkkeja kun testasin siihen uutta tyllaa eikä oikein onnistunut..


Alempi kakku kuorrutettu suklaakuorrutuksella (1 levy Pandan tummaa suklaata, ½ dl Flora kuohua & nokare voita, kiehauta kuohu/kerma, lisää suklaa paloina & voinokare, sekoita tasaiseksi ja kaada kakun päälle, anna jäähtyä ennen kermojen pursottamista) ja päällä kaupasta ostettu 50v-merkki.


Mutta maistuivat ainakin, molemmista jäi n. 50 hengen jälkeen vain pienet palat jäljelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti