lauantai 21. huhtikuuta 2012

Hiljaiseloa...


Viimeaikoina on syystä tai toisesta tämä blogin päivittäminen jäänyt vähän taka-alalle, joku kevätväsymys vaivannee?, vaikka leivottua on kyllä tullut, tosin yleensä vaan niitä vanhoja tuttuja joita ei kehtaa montaa kertaa blogiin päivittääkään.

Samoin kun on tullut tehtyä karppikokeiluita jotka eivät ole menneet ihan putkeen eikä niitäkään kaikkia viitsi tänne laittaa (paitsi jos tekisin osion "älä tee näin" ;D).Mutta jospa tässä taas kevään ja kesän myötä vähän aktivoituisi.. Ja etenkin kohta starttaavan SLY19-kierroksen myötä, jolle lähdin mukaan! :)Muta tässä muutama kuva siitä mitä on tullut tehtyä...

Taas pandakeksejä kerhoon vietäviksi, esikoisen 5v-synttäritarjoiltaviksi! (Näistä ei tullutkaan valmiina otettua yhtään kuvaa...)

Isot pojat tekivät suklaavaahtiksia esikoisen synttärijuhliin :)

Sitruuna-macarons, täytteessä itsetehty lemon curd, valkosuklaa & mascarpone.Ensi viikolla koetan saada tehtyä listan leivontatarvikkeistani! (Nyt kun kirjoitan sen tänne niin mun on pakko saada se tehtyä! ;) )P.S. Niin ja joku retkahti karppaamisestakin.. Mutta jonkin sortin elämäntapoja yrittäisi pitää yllä, ei niin tiukkaa kuin aiemmin mutta joku roti -jos se selkäranka löytyisi jostain... Jos näkyy teilläpäin niin laittakaa tulemaan tänne asap!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti