maanantai 23. huhtikuuta 2012

Leivontatarvikkeet


No niin, tässä sitä lupailemaani listaa, lähinnä sly-pariani varten (aiemmalla kierroksella parini Sokerihiiren kodista oli tehnyt listan omista tarvikkeistaan, helpotti pakettien kokoamista kun näki mitä jo on, mitä ei tarvitse ja mitä voisi tarvita!) ja ehkä itsellekin vähän inventaarioksi..

Värit yms.

Vasemmalta oikealle ylhäältä alas:

Valkoinen jauheväri, CMC-jauhe, punainen elintarvikeväri, kultainen tomuväri, valkoiset "glitter"-hippuset, elintarvikeliima

valkoinen pastaväri, taivaansininen pastaväri

musta, violetti, keltainen, ruskea

punainen, oranssi, sininen ja vihreä, pastavärejä kaikki

Koristelutarvikkeita yms..

Kukkamuotit (menee myös piparimuoteista, muita piparimuotteja en kuvannut, niitä on säkillinen, melkein kaikki niitä "tavallisia"), kakkusaha, koristelukolmio ja -neliö, reunakalvo, kulmalasta (pitäisi hommata isompikin!)

Siveltimet (maalipinta on kivasti lohkeillut mutta itse siveltimet ovat vielä ihan iskussa), musta elintarviketussi, syksy-mini-muotit, lehti-silikonimuotti, päivänkakkara-silikonimuotti, gerbera/auringonkukka-ejektorimuotti, kukkamuotit

kukkanaula, pienet sydänejektorimuotit, pieni kukkamuotti

marsipaarityövälineet, digitaalinen lämpömittari, piparimuotit(pari osaa oli jossain teillä tietymättömillä)

Tyllat ja liittimet, koristelukynä

Sydän- ja ruusukonvehtimuotit, "Funky"-kirjainmuotit, isot ja pienet kirjaimet, koukero-koristelusetti(ihan virallinen nimi varmasti! :D)Siinäpä ne taisivat olla.. Paitsi tajusin että unohdin kuvat ruusutikkari-muotin vaikka se oli pöydällä valmiina kuvattavaksi..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti