keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Paneroitua kuhaa kermaviilikastikkeessa




1-2 kuhafilettä per syöjä
muna
korppujauhoja
suolaa
valkopippuria
voita paistamiseen

Suolaa fileet maun mukaan (itse en tosin näihin suolaa käyttänyt ollenkaan, tuli lopetettua sen käyttö kun poika alkoi syödä samaa ruokaa kun me, lautaselle sitä sitten voi lisätä).
Riko muna lautaselle ja sekoita haarukalla. Kaada korppujauhoja lautaselle, sekoita niihin valkopippuria (ja suolaa). Pyöritä kalafileet ensin munassa ja sitten korppujauhoissa.
Paista miedolla lämmöllä kullanruskeiksi.

Tarjoa kermaviilikastikkeen ja esim. perunamuussin kanssa.

Kastike:
1 prk kevyt kermaviiliä
½ ruukkua ruohosipulia silputtuna
1 rkl kuivattua tilliä
n. 4 cm pätkä sinappia
muutama loraus sitruunamehua
mustapippuria myllystä
(suolaa)

Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja anna maustua jääkaapissa ainakin hetki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti