maanantai 26. lokakuuta 2009

Nakkiyllätykset


Nakkiyllätykset tai nakkipiilot maistuu erityisen hyvältä retkieväänä!




Voitaikina:


2½ dl maitoa

n. 6 dl jauhoja

1 tl suolaa

1 tl leivinjauhetta

150 g voita


Sekoita kuivat aineet maitoon, vaivaa kaulittavaksi taikinaksi.

Kaulitse ohuehkoksi, levitä voita päälle, taita, levitä voita ja kaulitse taas ohueksi, toista pari kertaa.

Voit toki myös käyttää valmista pakaste voi- tai lehtitaikinaa.


Täyte:

8 nakkia

sinappia

ketsuppia

paahdettua sipulirouhetta


Rouhi sipulirouhe hienoksi.

Leikkaa kaulittu taikinalevy 8 palaan, sipaise jokaiseen sinappia, laita päälle nakki, pursota ketsuppia ja ripottele sipulirouhetta päälle.

Kietaise taikina nakin ympärille ja voitele munalla.


Paista 200 asteessa noin 15-20 min. Tarjoa lämpiminä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti