perjantai 21. toukokuuta 2010

Banaani-pecanpähkinä muffinssit


Näissä on munaa! (Kun taas näissä ei ;) )



n. 20 kpl (meillä taisi tulla 21 kpl)


3½ dl jauhoja

2 dl sokeria

2 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

1 dl kermamaitoa

2 munaa

100 g voita sulana

3 banaania

n. 75 g pecanpähkinöitä


Rouhi pähkinät ja muussaa banaanit haarukalla.

Sekoita kuivat aineet yhteen, lisää kermamaito, munat ja sula voi, sekoita tasaiseksi. Lisää banaanimuussi ja pähkinärouhe, sekoita.


Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 200 asteessa n. 15 min.


Kuorrutin muffinssit vielä kinuskilla:


1 dl kermaa

1 dl fariinisokeria


Laita kerma ja sokeri kattilaan, keitä n. 15-20 min kunnes on sopivan kiinteää (testaa tiputtamalla tilkka kylmään veteen, jos jähmettyy on sopivaa, jos liukenee, jatka keittämistä!).


Valuta kinuskia muffinssien päälle.


Ohje otettu (muokaten) Myllyn Parhaalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti