perjantai 17. joulukuuta 2010
Korvatunturi mess
Yksi ilta katselin Liviltä sitä "Arvostele mun illallinen"-ohjelmaa, jossa sitten illan kokki teki jälkiruuaksi Eton mess:iä.
Siitä sitten iski inspiraatio ja kehittelin jouluisamman version sotkusta :D
n. 5-6 hengelle
1-2 palloa vaniljakermajäätelöä per henkilö
1 prk Flora kuohua (tai 2½ dl kuohukermaa) + sokeria & vaniljasokeria
n. 10 piparia
kourallinen ranskanpastilleja
n. ½-1 dl marianne crushia
Vatkaa kuohu & sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Murskaa piparit, sekoita vaahtoon ne ja karkit.
Jaa vaahtoseos kulhoihin jäätelöpallojen päälle. Koristele pienillä pipareilla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti