perjantai 24. lokakuuta 2008

Mansikka-valkosuklaakakku


Kuopuksen kastejuhlissa (9.8.08) herkuteltiin tällä



Pohjana 10 munan sokerikakkupohja, lasagnevuoassa paistettuna.

Täyte:
1 litra tuoreita mansikoita
5 dl kuohukermaa
sokeria & vaniljasokeria
n. 200 g valkosuklaata (käytin Pandan)

Koristelu
2 prk Flora vispiä
Vihreää, keltaista, oranssia ja värjäämätöntä marsipaania

Kostutukseen vaniljasokerilla maustettua maitoa

Halkaise kakku kolmeen osaan.
Viipaloi mansikat ja pilko valkosuklaa. Vatkaa kerma, mausta sokereilla, lisää joukkoon valkosuklaamurut.
Levitä kostutetulle pohjalle kermaa ja lado päälle mansikoita.

Kauli kakun päälle vihreästä marsipaanista levy. Multa jäi taas kerran liian ohueksi, milloinkahan oikein opin...
Koristeet tehty Bake & Partysta tilaamallani auringonkukka-muotilla, Unelmakakut-kirjan ohjeen mukaan.
Pursotukset on tehty Bake & Partysta ostetulla pienellä koripunos-tyllalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti