sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Barbapörrö-kakku


Nimpparikahveilla tälläinen, ihan ei taas onnistunut suunnitelman toteutus sillä lailla miten sen päässäni näin mutta sankari tunnisti ja kakku maistui, se kai on tärkeintä :)



Pohjana 5 munan sokerikakkupohja lasisessa suorakaiteen muotoisessa vuoassa paistettuna.


Täytteenä pussillinen pätkiksiä rouhittuna & vajaa pussi marianne-crushia sekoitettuna n. 2 dl Flora kuohua.


Pursotukset Flora kuohua & maustamatonta tuorejuustoa joihin sekoitettu sokeria ja älytön määrä tummaa kaakaojauhetta ja mustaa elintarvikeväriä (eikä siltikään tullut ihan mustaa).


Kasvonpiirteet sokerimassaa.


Leikkaa kakkupohjasta soikio, kostuta ja täytä.


Levitä kuorrutetta ensin lastalla niin ettei kakkupohja paista läpi, pursota sitten "karvoja" spagettityllalla (itse käytin sitä Städterin isoa tyllaa eikä ehkä ollut ihan optimiratkaisu tähän..).


Muotoile sokerimassasta silmät, kulmakarvat, suu ja nenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti