maanantai 16. joulukuuta 2013

SLY25 Joulukuu: Uuden vuoden tarjoilut

Hain paketin jo viikonloppuna mutta aika taas karkasi käsistä ja nyt vasta ehdin postaamaan, pahoittelut sly! :)

 Kuvasta puuttuu kaurakeksipaketti joka piileskeli kahvinkeittimen takana kun kokosin paketin tuotteet tänään aamulla ryhmäkuvaan!
Paketista löytyi siis keksien lisäksi
~tomusokeria
~mangoviipaleita (purkit olivat ottaneet kuljetuksessa pahasti osumaa mutta näitä nykyaikaisia purkkeja voi ymmärtääkseni käyttää vielä vaikka olisivat kolhuilla, ne on kai pinnoitettuja niin ettei siitä liukene mitään..?)
~liivatelehtiä
~pursotuspusseja
~lumihiutalemuotti -minulla on samanlainen isompana, nyt sai sekin kaverin :)
~reseptit mangojuustokakkuun, rukiisiin joulutorttuihin porotäytteellä, perunasalaattiin sekä pikeeriin, nämä kaikki taas sellaisia joita haluan kokeilla!
Noinkohan sitä saisi aikaiseksi tuota pikeeriä kokeilla ja koristella muutamat piparit vähän hienommin, nyt on ohje ja tarpeitakin, vielä vaan se ylimääräinen aika ja kärsivällisyys puuttuu.. ;)


Suurkiitokset ihanasta paketista ja oikein ihanaa joulunaikaa sinulle sly!

Ja sly, sen haluan sanoa että oikeasti tuntuu pahalta kun en ole ehtinyt kokeilla kaikkia lähettämiäsi reseptejä, ne ovat sellaisia mitä kyllä vielä teen heti kun löytyy aikaa! Vauvaneiti on nyt monta viikkoa ollut äitin sylikissa eikä millään viihtyisi muualla (tätäkin kirjoitan yhdellä kädellä tyttönen sylissä), ja usein leipominen kuitenkin on sellaista ettei voi aina keskeyttää siksi aikaa että vauva taas nukkuu tms.. Mutta kyllä minä vielä! :)

5 kommenttia:

 1. Ihanan paketin olet saanut =) ja nuo rukiiset joulutortut kuulostavat tosi herkullisilta =)

  VastaaPoista
 2. Ihana paketti! Tortut kuullostavat kyllä hyviltä :)

  ~ SLY25 emo

  VastaaPoista
 3. Reseptien jakoon tulemista odottelen innolla! ;)

  VastaaPoista
 4. Taitaa se vauva kuitenkin tarvita äitiä enemmän kuin me niitä reseptejä - kaikki aikanaan...hyvää joulua Teille..

  VastaaPoista
 5. Hieno ryhmä kuvassa, ruukisia joulutorttuja pitää kokeilla ja ihana vaihteeksi suolaisille täytteellä. Ehtiihän sitä leipoa sitten aikanaan kun ei ole vauvakiireitä, leipominen on kivaa jos ei ole pakko. Mukavaa Joulua!!

  VastaaPoista