Sly-paketissani sain ohjeen paholaisen kakkuun, päädyin tekemään siitä kuitenkin muffinsseja koska itse halusin kokeilla niitä karpaloita siihen ja lapset ei taas niistä pidä ja he halusivat ehdottomasti suklaata..
(Kamera ei millään suostunut tarkentamaan, oli vissiin liian vähän valoa... :/)
5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 tl ruokasoodaa
4 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 dl kaakaojauhetta
2 munaa
2½ dl maitoa
1 dl öljyä
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kananmunat, maito ja öljy. Sekoita taikina kiiltäväksi. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa reilu tunti.
Itse tein puolikkaan annoksen (ja puolet sokerista laitoin karppisokeria), josta vajaaseen puoleen sekoitin pari kourallista kuivattuja karpaloita ja reiluun puolikkaaseen taai n. 50 g rouhittua suklaata.
Yhteensä muffinsseja tuli 9 kpl.
Olivat tosi hyviä -vähän liiankin..
Kiitos ohjeesta, ihanan helppo ja nopea tehdä ja kuitenkin herkullinen lopputulos -karpalot sopivat ihan mielettömän hyvin!
Kuulostaapa hyvälle :) ja näyttää tosi korkeilta :)
VastaaPoistaMonesti itsekin tullut tehtyä kahvikakkutaikinasta muffinseja. :) Ja tuonkin takia ne on helpompia, jos itse haluaa jotain tiettyä, mutta joku muu ei tykkääkään ja haluaa siihe jotain muuta. ^^
VastaaPoistaTäytyykin jossain vaiheessa itsekin kokeilla noita karpaloita... :)
nam, näyttää aivan mahtavan herkullisilta, kyllä tässä ihan vesi herahtaa kielelle...
VastaaPoistaHauskan kuuloisia :)
VastaaPoistaOlen itsekin tehnyt pahoilaisen kakku muffinsseina ja onnistuvat hyivnkin niin. Oletpas saanut hyvin nousseita muffareita! Todella kuohkean näköisiä.
VastaaPoistaKuulostaa tosi hyviltä, kuivatut karpalot kyllä sopii hyvin muffinseihin :)
VastaaPoista