keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Valkosuklaa-mustikka-fudget


Tällainen fudgekokeilu tälläkertaa..


Ihan ei toiminut niin hyvin kuin tumma suklaa, palat sulaa tosi nopeasti huoneenlämmössä ja levystä olikin vaikea paloja leikata kun oli niin pehmeää.

Ensi kerralla käyttäisin hieman enemmän suklaata, ja ehkä jotain muuta kuin tuota Pandaa..

Yritin vähän jäljitellä sitä Kalevin (oliko se Kalev?) mustikkavalkosuklaata ja laitoin riisimuroja mukaan, no eipä ihan toiminutkaan samalla lailla kun ajattelin että jäisivät rapeaksi mutta pehmenivätkin sitten :/


Eli ensi kerralla enemmän eri suklaata ja ilman riisimuroja!


Ei nyt sillä että nämä pahoja siltikään olisivat olleet..:



(pääsinpä esittelemään myös ihka uuden Mariskoolini <3 )


1 prk kondensoitua maitoa

350 g valkosuklaata (voisi varmaan laittaa sen 400g?)

nokare voita

35 g kuivattuja mustikoita (Pirkka, jos oikein mustikkaista haluaa niin voisi laittaa koko pussin (70g))

1 dl riisimuroja


Laita maito, suklaa ja voi kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä kokoajan sekoitellen kunnes on sulanut tasaiseksi.

Lisää mustikat ja riisimurot, sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.


Anna jähmettyä jääkaapissa ja leikkaa paloiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti