keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Angry birds-keksit

Kerhossa juhlittiin näin viimeisenä päivänä kesäsynttäreitä, eli niiden jotka eivät kerhovuoden aikana vietä syntymäpäiviään saavat kuitenkin tilaisuuden juhlia kerhokavereitten kanssa, mikä on minusta tosi ihana idea :)

Meidän kesän lapsi vei tarjottavaksi vihaisia lintuja..



Taas sama taikina kuin nallekekseissä, tein kaksinkertaisen taikinan ja värjäsin osan punaiseksi, osan keltaiseksi, osan "mustaksi" (kaakaojauhetta ja vähän mustaa väriä, ei ole ihan musta mutta ajaa asiansa) ja osan jätin värjäämättä.

Rakensin "halon" tyhjään, pestyyn ja halkaistuun pringles-purkkiin:

Oli siinä vähän näpertämistä ja miettimistä että miten mikäkin tulee, ajattelin jo että noinkohan ne näyttää yhtään siltä miltä pitäisi..


Tuosta sitten leikkaamaan keksejä..


Ja kyllähän noista taitaa esikuvansa tunnistaa! Veitsenkäsittelytaitoni ovat kyllä vähän niin ja näin kun osasta tuli tosi ohuita ja toisista sitten taas hirmu paksuja, mut sovitaanko et ne paksut on vaan syöneet niitä supersiemeniä ;) Siitä pyrstöpötköstä ei ole kuvaa, sen tein erikseen ja lisäsin sitten pellille jokaiselle pyrstön.

  
Jäljelle jäi punaista, keltaista ja mustaa taikinaa (vaaleaa taas oli ehkä vähän liian vähän..), niistä pyörittelin tangot ja sitten pyörittelin ne tangot yhteen ja leikkelin keksejä.

Tässä vielä vähän vaihekuvia lintupötkön valmistuksesta:



1 kommentti:

  1. Aivan ihania.. täytyypä miettiä josko näitä väkertäisi meidänkin 4v neidin synttäreille..

    VastaaPoista