sunnuntai 27. tammikuuta 2008

BLT


Kukkoa varten täytyi ostaa pekonia, ja sattui olemaan tarjouksessa kaksi pakettia, toinen meni sitten tälläisiin, ja ei pahaa ollenkaan, enpä ihmettele yhtään miksi tämä leipä on klassikko! Tosin tässä tapauksessa suomennettu nimi kuuluisi PJK- pekoni- jäävuorisalaatti-kirsikkatomaatti, mutta ei kai se niin justiinsa ole..


Tarvikkeet kahteen annokseen:
6 viipaletta paahtoleipää
1 pkt pekonia
tomaattia
(lehti)salaattia
majoneesia
suolaa ja pippuria

Paista pekonit rapeiksi kuumalla pannulla, laita voipaperin päälle odottamaan leipien kokoamista niin eivät nahistu.
Pese salaatti ja tomaatit, leikkaa tomaatit siivuiksi.
Paahda leivät ja aloita kokoaminen;
sivele paahtoleipä majoneesilla, päälle salaattia, pekonia ja tomaattia, ja kierros-pari suolaa ja pippuria myllystä, voitele toinen leipä molemmin puolin majoneesilla ja täytä samalla lailla, voitele vielä yksi leipä ja laita se majoneesipuoli alaspäin leivän päälle.
Paina leipää kasaan ja leikkaa kolmioksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti