sunnuntai 2. syyskuuta 2007

Minttusuklaakakku


Poikani ristiäisiin tein kaksi täytekakkua, tässä minttusuklaakakun ohje:


Pohjana muuten tavallinen sokerikakun pohja (tässä taisi olla 6 munaa..) paitsi että osa jauhoista korvattu kaakaojauheella.

Täyte:
4 dl kermaa
5 pätkistä
1 pss Mariannecrushia

Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi, sekaan Mariannecrush ja pilkotut Pätkikset.

Täytä kakku, kostuta maidolla.
Loput täytteestä kakun päälle.

Kuorrutukseen käytin pötkön marsipaania jonka värjäsin valkoisella elintarvikevärillä (Bake & Partystä), kauli ohueksi tomusokerin avulla ja nosta kakun päälle.
Pursotukset tein sinisellä sokericremellä (vasta kasteen jälkeen :D)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti