sunnuntai 2. syyskuuta 2007

Suklaalotta


Tämän muunnellun version Charlotte Russesta tein isälleni viime isänpäivänä, hyvää oli!





1-2 suklaa kääretorttua (käytin kaupan valmista, onnistuu itsetehdylläkin jos viitsii tehdä! :D)



Leikkaa torttu ohuiksi (n.1 cm) viipaleiksi ja vuoraa niillä kulho, muista jättää pohjaa varten palat!



Suklaahyydyke:

8 liivatelehteä

2 dl kermaa

1 prk Flora Vanillaa

500 g maitorahkaa

1 dl sokeria

150 g tummaa suklaata rouhittuna

3/4 dl maitoa

3 rkl kaakaojauhetta



Liota liivatteet kylmässä vedessä. Vaahdota kerma & vanilla. Kuumenna maito, lisää siihen kaakaojauhe ja liivatteet, sekoita rahkan joukkoon. Lisää vaahdot ja suklaarouhe. Kaada seos kääretortulla vuorattuun kulhoon, lado pohjaviipaleet päälle. Anna hyytyä jääkaapissa yön yli.

Kumoa vadille ja koristele, itse käytin vaahtokarkkifondantista tehtyjä tähtikukkasia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti