keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Pippurinen kipparikasvissosekeitto

Tälläistä nopeaa ja helppoa kasvissosekeittoa on tullut tehtyä usein, tosin yleensä tavallisella kipparijuustolla eikä pippurisella, nyt ei vaan kaupassa ollut ollut muunlaista Kipparia joten tätä sitten. Hyvää oli kyllä, paitsi että lapset eivät tykänneet, mutta aikuiseen makuun sopi, tavallisella kipparijuustolla on kyllä kelvannut lapsillekin.

2 pss kasvissuikaleita (pakaste, yhteensä 500g)
6 dl vettä
kasvisliemikuutio
150 g Kipparijuustoa
1 prk (2 dl) ruokakermaa/tms

Laita vesi & liemikuutio kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja lisää kasvissuikaleet. Keitä n. 10 min. Lisää juusto, anna sulaa.
Soseuta keitto sauvasekoittimella.
Lisää kerma ja kiehauta.
Nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti