tiistai 18. syyskuuta 2012

SLY20 Syyskuun paketti

Tänään lähdettiin heti aamupalan jälkeen käymään Postissa, eilen kun Emo oli laittanut lähetystunnuksen sähköpostiin ehdin lukea sen liian myöhään ja Posti oli jo kiinni..

Tämän kuun teemana oli syksyn värit, keltainen, oranssi ja punainen, sly:ni oli valinnut keltaisen ja häivähdyksen punaista :)

Ihana paketti sisälsi:
-Lemon curdia (ihanaa kakun välissä, paahtoleivällä, no melkeinpä missä vaan :D)
-Keltaisia nompparelleja
-Mansikka-dominoita
-Lapsille karkkiaskit (ja vissiin äitille kans!)
-pirteän keltaisia servettejä
-keltaista ja punaista koristelugeeliä
Lisäksi oli synttärilahjaksi ihana lehtimuotti (just eilen kommentoin Sokerihiiren kotikolossa että mulla on vaan pieniä lehtimuotteja ja vähän haaveilin noista isoista, ja heti sitten sellaisen sain, mulla on ajatustenlukija sly! :) ) ja kolme suklaapatukkaa (hih, pojat oli jo innoissaan et me saatiin suklaata mut sori, nää on äitin :P Nyt kun isoin on päiväkodissa, keskimmäinen kerhossa ja pienin päiväunilla taidan keittää kahvit ja vähän herkutella..) ja kaunis kortti paketin väreissä!
Mukana oli tietenkin myös reseptejä, ihanasti sly aina valitsee sellaisia mitä voidaan lasten kanssa tehdä yhdessä! Nyt päästään kokeilemaan appelsiinikakkua, cake popseja sekä makeita pikkuleipiä, kaikki kuulostaa hyviltä ja varmasti pääsevät kokeiluun!

Kiitos sly:ni ihanasta päivän piristyksestä ja mukavan kirpeitä ja värikkäitä syyspäiviä Sinulle! :)

5 kommenttia:

  1. Mukavaa, että paketti miellytti! :) Ja osuipa sitten hyvään väliin tuo lehtimuottikin. :) Ja onhan sekin syksyinen, kun on vaahteranlehden muotoinen ja usein ne ovat kaikkein kauniimpia syksyn väreissä. :)

    Ensi kuussa sitten onkin jo paljastuksen aika... :)

    VastaaPoista
  2. Olet saanut kyllä ihanan värisen paketin :)

    VastaaPoista
  3. Lapset kunniaan! Ihana pari, joka ajattelee koko poppoota...

    VastaaPoista
  4. Ihanan hyväntuulisen paketit olet saannut!!!

    VastaaPoista
  5. Kiva piristävän värinen paketti !
    Mitä hyvää mahdat tehdä ?

    VastaaPoista