keskiviikko 5. syyskuuta 2012

SLY19 postia

Nyt se vihdoin löysi meille! :D
Ihmettelin sly19-kierroksen lopussa kun en saanut minkäänlaista paljastusta ja selvisi että parini, Susanna, oli laittanut extrapaljastuksen postiin mutta paketille oli käynyt köpelösti.
Nyt kuitenkin osa paketista oli löytynyt ja löysi tännekin!

Sieltä löytyi sammakko ja nätti leivinliina! :)
Lapset on sammakosta ihan innoissaan, keksivät että siitä saa taivuteltua eri kirjaimia :D Hyödyllinen ja opettavainen lahja siis! Kiitos :)
 

4 kommenttia:

 1. Joo sammakosta saa taivuteltua vaikka mitä mutta se sammakon alkuperäinen tarkoitus jäi prinssin matkaan, kasvit saa tuettua tämän avulla tai kukat jos ei pihalle raaski laittaa :) Mahtavaa että tämä yksilö löysi perille.

  VastaaPoista
 2. Veitikka kaikin tavoin :D kulkenut omia polkujaan !
  Postauksissasi ei olekaan enää päiväyksiä, huomasin vasta nyt!

  VastaaPoista
 3. ...onhan niitä päiväyksiä toki, mutta jos postaat useamman yhtäaikaa, niin silloin se ei näy kaikissa :D

  VastaaPoista
 4. Susku, meillä taitaa kyllä jäädä lapsille leluksi, minä kun en ole ikinä onnistunut pitämään yhtäkään kasvia hengissä ja olen tässä jo luovuttanut niiden suhteen :D Tosin eihän sitä tiedä jos sammakossa olisi taikaa ja kukatkin alkaisivat kukoistaa täällä..? ;)
  Nami-hiiri, juu niin taitaa käydä tässä bloggerissa että näkyy päiväys ja sen alla kaikki samana päivänä postattu, ja joskus sitä on ahkera.. Mutta näkyy kuitenkin sitten jos ko. kirjoituksen klikkaa auki :)

  VastaaPoista