lauantai 26. helmikuuta 2011

Suklaafudge


Heikku kyseli peanutbutter candy melts fudge-postauksen kommenteissa voiko fudgea tehdä suklaasta ja kondensoidusta maidosta, ja sitähän piti toki kokeilla!Kovin hyvännäköistä tästä ei tullut, eikä koostumuskaan ole samanlainen kuin candy meltseillä tehtynä, muttei pahaa kuitenkaan, suklaallehan tuo maistui, oli vaan vähän sitkeämpää kun normaalisti suklaa, ihan hauskaa.


Käytin tähän 200 g ( miinus pari palaa..) Fazerin Sinistä (sly-paketista) ja 90 g kondensoitua maitoa. Sekoitin huoneenlämpöisen maidon sulaan suklaaseen, voi tosin olla että onnistuisi paremmin jos maidon kuumentaisi ja sulattaisi suklaan siinä, nyt meni hieman ryynimäiseksi..


Yritän nyt samalla tällä osallistua sly-kierroksen leivontahaasteeseen, on kyllä suunnitelmissa tehdä helmikuun paketin mukana tulleesta ohjeesta suklaatorttu, siihen tarvittavan hillotun inkiväärin teinkin jo pari viikkoa sitten mutta synnytys sotki vähän leivontasuunnitelmia ja nyt ei sitten ole ehtinyt/saanut aikaiseksi alkaa leipomaan mitään vähänkään enemmän aikaa vievää.. Enkä tiedä onkohan tuo inkiväärihilloke vielä syötävää, pitää nyt yrittää saada ohje kokeiluun mutta taitaa olla ettei emon kilpailun aikarajan puitteissa ehdi! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti