perjantai 25. lokakuuta 2013

Sweet chili-kana-piirakka

Meillä oli lauma ihania naisia kylässä ja pitihän ne ruokkia, tein piirakkaa (ja tuota Polly-kakkua).
Piirakka meni, kuten kuvasta näkyy..

Pohja:
Myllyn Paras Pyöreä piirakkapohja suolaisille

Täyte:
½ dl paholaisen hilloa
300 g kanasuikaleita (hunajamarinoitu)
1 punainen paprika
200 g sweet chili-tuorejuustoa (Philadelphia)
200 g kermaviiliä
1 iso kananmuna
suolaa

Paista kanasuikaleet öljytilkassa, pienennä tarvittaessa isompia paloja.
Hienonna paprika.
Painele sulanut taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Levitä hilloa pohjalle. Lisää vuokaan kanat sekä paprikat.
Sekoita tuorejuusto, kermaviili sekä kananmuna tasaiseksi. Lisää hieman suolaa. Kaada seos vuokaan.
Paista 200 asteessa n.30-40 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti