lauantai 16. marraskuuta 2013

SLY25 Marraskuu: Pienet lahjat

Osallistuin pienen tauon jälkeen taas Salainen LeivontaYstävä-kierrokselle.
Eilen mies haki pakettini postista, itse podin migreeniä noin viidentoista vuoden tauon jälkeen (en kyllä ollut kaivannut!) joten en uskaltanut itse lähteä ajelemaan autolla..

Mutta suuresta paketista paljastui seuraavaa:
~rusinoita
~sokeria
~sinappijauhetta
~Turkinpippurirouhetta
~Kuningatar-pilttiä
~leivinjauhetta ja vanilliinisokeria
~AB-lakut lapsille
~ihana kortti ja käsinkirjoitetut(!! <3) reseptit: Vaniljafudge, Kaurakeksit purkissa, Konjakkisinappi sekä Marmeladit.

Jokaiseen ohjeeseen paketista löytyy jotain tarvittavaa.

Aivan ihana paketti, reseptit on kaikki sellaisia jotain tulen varmasti tekemään, itseasiassa just jonkin aikaa sitten tuota sinappia mietin että osaisinkohan tehdä ja olis kiva kokeilla, ja nythän mulla on sitten hyvä ja testattu ohje!
Samoin kuin noita purkkikeksejä oon miettinyt että olisivat hauskoja lahjoja antaa, ja nyt on niihinkin hyvä ohje, eli jonnekin meiltä tänä jouluna lähtee muistamiseksi keksejä purkissa :)
Marmeladeja en ole koskaan tehnyt, nyt metsästämään agar-agaria (varmaan apteekista saa?) ja testaamaan nekin, sekä vaniljafudget turkinpippurilla kuulostaa aivan mielettömän hyvältä :P
Näistä tulee ehkä lahjat mulle itselleni ;)

Kiitos hirmuisen paljon sly ihanasta paketista, oli ihan mun juttuja nuo reseptit ja lapset oli iloisia lakuista, kuvailin tuossa pakettia ja kolme hiipparia tuli viereen "...mitä nuo lakut on? Onko ne MEILLE!" ja hyvä että kuvan ehdin napata kun ne oli jo mennyttä ;) 
Ensi kuuta odotellen :)

7 kommenttia:

  1. Hienon paketin olet saanut ja odotan innolla ohjetta turkipippuri vaniljafudgeihin =)

    VastaaPoista
  2. Hieno paketti! Sinapin teko on kyllä helppoa, kunhan ei anna sen palaa pohjaan :) Konjakkisinappi meilläkin suosiossa.

    t. SLY25 emo

    VastaaPoista
  3. Migreeni on kyllä epätoivottu vieras, toivottavasti ei tule pitkään aikaan takaisin.....Sitä minä vaan että kyllä 8 eurolla saa paljon leivonta tarvikkeita ;-) Turkin pippurirouhetta olikin jo käytetty ässienleivontaan. Ehdotin toisaalla että jos rommisinappia tekisi, mutta se taisikin olla konjakkisinappia jota olen joskus maistanut. Paljon tarvikkeita leivontaan sait, hieno paketti. Mukavaa migreenitöntä syystalvea.

    VastaaPoista
  4. Hyvä paketti on löytänyt Sinunkin keittiöön tiensä...ihanat pikku kätöset kuvassa!

    VastaaPoista
  5. Kiva kuulla että paketti ilahdutti! En nyt muista kenen paketissa, mutta jossain oli tuota agar agaria mukana. Harmitti kun en sitä löytänyt. Jään innolla odottamaan mitä reseptejä päädyt kokeilemaan! :)
    T. Sly:si

    VastaaPoista
  6. Kotitekoiset makeiset luovat perinteistä joulua - makea paketti!

    Agaria saa apteekista tai sai siis ennen joka apteekista, nykyään ehkä paremmin luontaistuotekaupoista ja itämaisia elintarvikkeita myyvistä liikkeistä......Prisma, Stockmann.

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommenteista! :)
    Redrose, se onkin ekana listalla, kaikki tarpeet jo löytyy, kunhan olisi aikaa tässä vahtia tunnin verran kattilaa niin keittelen fudget :)
    Minna, toivottavasti ei tule, sen verran epämiellyttävä visiitti kyllä oli.. Joo minäkin niitä ässiä katselin, ehkä voisi kokeilla nyt niitäkin!
    Sly, ilahdutti kyllä! Pitää tällä viikolla etsiä agar-agaria niin voidaan tehdä marmeladeja viikonloppuherkuksi :)
    SLYmode, voi olla että täältä löytyy tuotakin sieltä apteekista mistä viinikiveä ym :)

    VastaaPoista