tiistai 4. tammikuuta 2011

Geishapalat


Muistelin isosiskoni tehneen tälläisiä joskus "pieninä", ja joululta jääneet geisha-konvehdit huutelivat kaapista käyttöön pääsyä, googlettelin ohjeen (täältä löytyi) ja hyviä tuli, ja hyvin onnistui lapsilta leipominen, ei tarvinnut itse tehdä paljon mitään!



200g voita

9 dl kaurahiutaleita (käytin 4 viljan Nalle-hiutaleita)

2 rkl vehnäjauhoja

3 tl leivinjauhetta

2 dl sokeria

4 tl vaniljasokeria

4 rkl siirappia



200 g Geishaa


Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Sekoita kuivat aineet yhteen, lisää sulatettu voi ja siirappi.

Taputtele seos leivinpaperille pellille.


Paista n. 10 min.


Ota piirakka pois uunista ja laita suklaapalat (käytin konvehteja puolitettuina) kuuman piiraan päälle, anna sulaa, levitä tasaiseksi esim. lusikalla.


Anna jäähtyä jos maltat ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti