lauantai 11. tammikuuta 2014

Katkarapupasta

Piti keksiä jotain ruokaa kun ei ehditty kauppaan, nuorin poika nukkui ylläriksi päiväunet enkä osannut sellaiseen ihmeeseen varautua.. ;)
Siispä katsoin mitä kaapista löytyy ja niistä sitten kokosin pastaa.. Joka ei kyllä lapsille maistunut joten ne söivät spaghettia ketsupilla ;)

"hiukkasen" säälittävä yritys koristella annosta pakastetuilla yrteillä.. :P

1 pieni punasipuli
öljyä
n. 3 rkl paholaisen hilloa
1 prk raputuorejuustoa (Valio) (oli pikkasen vajaa)
2 dl ruokakermaa
suolaa
valkopippuria
n. 2 rkl valkoviinietikkaa
n. 300 g katkarapuja
persiljaa (minulla pakastettua, tuore käy oikein hyvin..)

Sulata ja valuta katkaravut.
Silppua sipuli pieneksi, kuullota öljyssä läpikuultavaksi. Lisää hillo, juusto ja kerma, halutessasi soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
Mausta ja kiehauta.
Lisää katkaravut ja persilja, kuumenna mutta älä enää keitä.

Tarjoa heti pastan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti