torstai 2. helmikuuta 2012

Texmex-vuoka


Makaroonilaatikkopäiviksi pitää itselle keksiä jotain muuta syömistä, yleensä voi melko hyvin syödä samaa ruokaa muun perheen kanssa karpatessakin (jättää vaan pastan/riisin/perunan pois ja kasviksia tilalle) mutta laatikosta en viitsi alkaa lihoja nyppimään :D



400 g jauhelihaa

½ pss smoked chili & garlic-mausteseosta (tai muita mausteita)

1 dl paseerattua tomaattia

1 pss paprikasuikaleita (pakaste)

1 sipuli

2 tomaattia

juustoa


Ruskista jauheliha & sipuli, lisää mauste (tuo on aika epäterveellistä arominvahventeineen mutta niin hyvää.. Pitäisi löytää joku vastaava mistä saisi tuollaista ihanaa savustetun chilin ja valkosipulin makua.. vinkkejä otetaan vastaan!), paseerattu tomaatti ja paprikasuikaleet. Anna hautua 5-10 min.

Viipaloi tomaatti ja raasta juusto (enempi parempi).


Kaada jauhelihaseos vuokaan, asettele tomaattisiivut päälle ja peitä juustoraasteella.


Ruskista uunissa (225 astetta) kunnes pinta on kauniin ruskea (tuo mun jäi vähän vähemmän ruskeaksi kun oli niin nälkä :D).


Koko vuoassa on hiilihydraatteja noin 40 g, sanoisin että tuossa on 4 annosta (ainakin minun ruokahalulla).


Lautaselle annoksen päälle "silmäksi" lusikallinen creme fraichea ja syömään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti