maanantai 10. joulukuuta 2012

Joulukuun sly-paketti

Hain paketin jo perjantaina, mutta olin illan töissä ja lauantaiaamuna lähdimme reissuun niin vasta nyt ehdin postata tämän tänne, pahoittelut viivästymisestä!

Ihana, jouluinen paketti! <3
Sisälsi seuraavaa:
Mustikkaista glögiä -en ole koskaan maistanut, ehkäpä tänä iltana avataan tölkki ja maistellaan!
Jouluteetä, mustaa teetä kanelilla, kardemummalla, inkiväärillä ja appelsiininkuorella, varmasti hyvää!
Maizenaa -mistä se sly:ni tietää aina mikä mun kuiva-ainekaapista on loppu!? Viimeksi sain vehnäjauhoja juuri sopivasti ja nyt oli maizena loppu, ja kuin tilauksesta tuli, mitähän ensi kuussa? ;)
Vaaleaa siirappia
Kanelia, neilikkaa, inkivääriä ja tähtianiksia!
Ihania pieniä vuokia, pilkullisia ja joulupukin kuvilla varustettuja.
Joululahjapaketti jonka saan avata heti tai säästää aattoon.. Vielä olen malttanut olla avaamatta, katsotaan kestänkö aattoon asti.. ;)
Pojille karkkikepit, tahmatassut kiittää! ;)
Ja kuvasta jäi pois kortti tervehdyksineen sekä pinkka kivoja reseptejä: "Tee oma joulukuusi" sekä siihen sabluunat, tätä varmasti kokeillaan!, Glögijuustokakku, erilainen resepti mitä olen aiemmin tehnyt, kuulostaa tosi hyvältä, kokeiluun menee tämäkin!, piparkakkusämpylät, niin erikoinen ja jännä resepti että pakko on testata miltä maistuu sämpylät joissa on mausteena tähtianista ja piparkakkumaustetta, ja vielä piparitaikinaa päällä! Ja vielä ohje suklaapalleroihin, pojat varmasti mielellään on apulaisina/maistelijoina näitä tehdessä..

Ihana paketti siis, kiitos kovasti sly! :) Meillä on siis varmasti maistuva joulunodotusaika, toivottavasti teilläkin! ;)
Ja niin, meilläkin kovasti jo pukkia odotetaan, joka aamu lapset toiveikkaina kysyy että onko jo aatto? Entäs aatonaatto? No varmaan nyt kuitenkin jo aatonaatonaatto? :D

10 kommenttia:

  1. Todalla jouluinen paketti, parisi on pitänyt hyvin teeman mielessä pakettia kasatessaan.

    Onneksi aika menee nopeaa joten pian se aattoon.

    VastaaPoista
  2. Kiva että paketti saapui perille. Ja hei, tälläkin kerralla onnistuin saamaan pakettiin jotakin uutta--Mustikkainen glögi sekä jotakin kaapista loppunutta Maizenaa.
    On se vaan hassua, kuinka enemmän odottaa näissä paketeissa sitä saajan kommenttia kuin itselle saapuvaa pakettia...

    Ihanaa Joulun odotusta sinulle!!!

    T. Sly.si

    VastaaPoista
  3. onpa kiva paketti, joulun tuoksu tulee tänne asti! odotan jo piparisämpylän kuvia, tuota mustikkaglögiä täytynee itsekin kokeilla.:)

    VastaaPoista
  4. Kiva paketti - hauskoja reseptejä !

    VastaaPoista
  5. Ihanan jouluinen paketti tosiaan! Mustikka glögi on hyvää :)

    VastaaPoista
  6. Ihanan paketin olet saanut -mustikkainen glögi on minulle ihan uusi tuote -pitääpä tiirailla kaupan hyllyjä! Ihanaa joulunodotusta!

    VastaaPoista
  7. Piparkakkusämpylät :-o Ilmoitan jo nyt nappaavani reseptin, kunhan niitä olen leiponut ;-D

    Kiva paketti. Joulutee ja karkkikepit ovat niin joulua.

    VastaaPoista
  8. Ihana paketti kyllä on!
    Sly, ihan totta että sitä saajan kommenttia odottaa, ei sillä etteikö näissä paketeissa tietysti olisi odottamista ja iloa myös, mutta sitähän tää sly on, yleensä kuitenkin saa paljon enemmän kuin antaa, kun siitä antamisestakin sitä iloa saa niin paljon! :)

    Piparisämpylät on leivottu ja maisteltu, reseptikin blogattu! ;)

    VastaaPoista
  9. Täytyykin napata tuon piparisämpylöiden ohje talteen, josko äiti antaisi mun tehdä niitä jouluna. :) Itsekin olen kaupassa katsellut mustikkaista glögiä, mutta en vielä ole ostanut. :)

    VastaaPoista
  10. Ihana paketti, omaani vielä odotan kuin kuuta nousevaa :D

    VastaaPoista