torstai 11. heinäkuuta 2013

Valkosuklaa-mansikkajäätelökakku

Snickerkakun innoittamana piti kokeilla toisenlaistakin suklaakuorrutettua jäätelökakkua. Lainaamani vuoan olin jo palauttanut joten päätin testata kukkavuokaa hieman epäillen, mutta sehän toimi vallan mainiosti!

Kuorrutus:
n. 150 g valkosuklaata
1 tl öljyä


Laita suklaa ja öljy kulhoon ja sulata varovasti mikrossa pienellä teholla välillä sekoitellen.

Pyyhi vuoan pintaan kevyesti öljyä ja kaada suklaa vuokaan, pyörittele että leviää joka puolelle ja valuta ylimääräinen suklaa pois.
Laita pakkaseen jähmettymään.

Täyte:
½-1 dl mansikkahilloa
1½ l vaniljajäätelöä

Pehmitä vaniljajäätelöä kulhossa. Laita vuokaan ensin kerros jäätelöä, levitä päälle mansikkahilloa ja peitä lopulla jäätelöllä. Laita pakkaseen, ota esiin hieman ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti