keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Aamiais-"muffinssi"

Kävimme miehen kanssa heinäkuussa Riikassa, tarkoituksenani oli tehdä ruokamatkailupostaus siitä mutta tuli ne vuodatuksen ongelmat ja se on jäänyt.. Kyllä mä ehkä vielä joskus!
Mutta nyt kokeilin yhtä juttua, siellä käytiin tämän näköisessä teehuoneessa:

 Ja syötiin tämännäköiset leivonnaiset, jossa siis pala leipää, pekonia, muna ja juustoa. Joku mauste tässä vain teki sen, ettei ollut yhtään mun mieleeni, ja lisäksi minulle sattui tosi raaka kananmuna (miehellä oli ihan kypsä!).
Ja lisäksi oli kyllä aika iso virhe ottaa kahvi teehuoneessa.. Maistui aika kamalalle :D

Mutta, ideana tämä kuitenkin vaikutti tosi hyvältä ja nyt sitten ehdin viikonloppuna testaamaan tätä aamiaisella, tosin juusto oli loppunut mutta tein sitten ilman...
 
 
 Tarvitset yhtä "muffinssia" kohti
1 viipale paahtoleipää (käytin Vaasan Iso monivilja-paahtoleipää)
1 siivu pekonia
1 kananmuna (pieni)
(juustoraastetta)
herbamarea (tai muita mausteita)

Voitele muffinssipellin kolot (voisi ehken käyttää myös muffinivuokia, osa tarttui voitelusta huolimatta vuokaan..) ja vuoraa ne pekonilla.
Leikkaa paahtoleivästä reunat ja asettele leipä vuokaan. Riko sitten koloon vielä muna, ripottele halutessasi päälle juustoraastetta ja mausta.
Paista 150 asteessa kunnes munat ovat kypsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti